LANDRIJK 4 COTTAGE

Na het succes van Landrijk Cottage, wordt er in deze zelfde stijl een nieuw deelplan ontwikkeld in Ackerswoude. Dat is nog eens goed nieuws voor wie op zoek is naar een royale villa. De hoge kwaliteit van Landrijk Cottage is de leidraad bij het nog te realiseren deelplan Landrijk 4 Cottage.

Landrijk 4 Cottage telt 37 villa’s van formaat voor mensen die stijlvol willen wonen op een centraal gelegen plek met veel groen in de omgeving. Een kwalitatief deelplan met een rijk aanbod van bijzonder ruime woningen: sfeervolle herenhuizen, royale twee-onder-één-kapvilla’s en eveneens stijlvolle, vrijstaande villa’s.

Naast de types zoals u deze mogelijk kent van Landrijk Cottage, worden aan dit deelplan nog een drietal nieuwe types toegevoegd waaronder fraaie, witte woningen met mooi gemetseld vakwerk op de gevel. Ook de openbare ruimte is met veel aandacht ontworpen en wordt voorzien van hoogwaardige klinkers voor de bestrating en groene heggen.

VRIJSTAANDE VILLA’S

Landrijk 4 Cottage telt 3 vrijstaande villa’s. Deze villa’s zijn stuk voor stuk zeer royaal qua gebruikersoppervlak.

TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPVILLA’S

Er is ruim keus in Landrijk Cottage. Er worden maar liefst 22 twee-onder-één-kapvilla’s aangeboden.

HERENHUIZEN

4 Herenhuizen met rieten dak, een unieke kans! Maar ook de 8 herenhuizen met het donkere pannendak vormen een mooi stijlvolle combinatie.