LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Ackerswoude

Ackerswoude is een nieuwbouw wijk in Pijnacker. Een gezellig dorp, maar wel met voorzieningen op kleinstedelijk niveau. Voor uw dagelijkse boodschappen fietst u vanaf Ackerswoude in een paar minuten naar winkelcentrum Ackershof. Ook de weekmarkt ontbreekt niet. Iedere woensdagochtend wordt er op het Raadhuisplein een gezellige markt gehouden. Heeft u kinderen? Pijnacker-Nootdorp heeft een uitgebreid aanbod van kinderopvang, basisscholen, voortgezet onderwijs en bijzonder onderwijs.

Goed bereikbaar

Pijnacker heeft dus alles wat u dagelijks nodig heeft… en net dat beetje meer. Mocht u toch naar de grote stad moeten, weet dan dat u er zo bent. Gemeente Pijnacker-Nootdorp ligt namelijk tussen de A4, A12 en A13 en de provinciale wegen N470 en N471. Met de auto rijdt u in gemiddeld binnen een half uur naar de binnenstad van Den Haag, Delft, Rotterdam of Zoetermeer.

Ook openbaar vervoer is goed geregeld. Op loopafstand van Ackerswoude treft u station Pijnacker Centrum. Hiervandaan rijdt de RandstadRail naar het centrum van Den Haag en Rotterdam. Of neem bus 121 naar Zoetermeer en Delft.

Landrijk Cottage