[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Woensdag 7 maart jl. was het feest op de bouwplaats van Landrijk 4 Cottage. Wethouder Piet Melzer heeft de bouw van de 37 villa’s officieel gestart.

In de Middeleeuwen werd voor het heien gebruik gemaakt van een zelfde soort heistelling. Destijds moest men een blok tussen de geleiders met de hand omhoog trekken, om het vervolgens van een bepaalde hoogte de paalkop te laten treffen. Dit blok kon zo zwaar zijn dat er soms wel een groep van 16 mensen nodig was om het blok op hoogte te krijgen. Tijdens dit zware werk werden er ‘heiliedjes’ gezongen. Om het heuglijke feit van de start van deze bouw te vieren heeft de wethouder,  met de hulp van enthousiaste kopers en hun kinderen, een Oud-Hollandse heistelling in werking gesteld. Een indrukwekkend apparaat dat heipalen in de grond slaat voor de paalfundering.

De start van de bouw van Landrijk 4 Cottage is nu echt een feit. De toekomstige bewoners verheugen zich er op om hun nieuwe villa te betrekken en nader kennis te maken met hun nieuwe buurtgenoten.

[/fusion_text][fusion_imageframe image_id=”651″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://www.ackerswoudelandrijk.nl/wp-content/uploads/2018/04/start-bouw-2-L5C.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *