Zaterdag 10 november is er van alles te doen in Ackerswoude voor jong en oud! Struin langs de marktkraampjes langs het Lint van Ackerswoude en bezoek het natuurlijke speeleiland!

Markt
Langs het Lint van Ackerswoude vindt u op 10 november een variatie aan marktkramen. Niet alleen kunt u hier van alles kopen maar er is ook veel informatie over het aanbod aan scholen en sportverenigingen en dergelijke. Struin wat rond en haal een heerlijk frietje of broodje hamburger en neem plaats op het overdekte terras.

Natuurlijk speeleiland
Aan het einde van het Lint van Ackerswoude ligt het natuurlijke speeleiland. Hier kunnen kinderen lekker ravotten en mooie hutten bouwen. Tijdens de Ackerswoude Najaarsfair op 10 november zijn er verschillende activiteiten op en om het eiland voor jong en oud. Zo kan er in de ochtend en in de middag aan boogschieten worden gedaan door de kinderen. Daarnaast zal in een van de tenten een doorlopend circus zijn. Of het nou Chinese bordjes zijn, diabolo of juist jongleren is. Tijdens deze workshop leren kinderen diverse circus trucs!

Met de trein door Ackerswoude
Vanaf het informatiecentrum aan de Monnikenweg 2 kun je onder andere tijdens de Najaarsfair op het gezellige treintje van de Oranjevereniging stappen en een rondrit maken door de wijk.